חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

כרובית וברוקולי בבלילת בירה

ראש כרובית

ראש ברוקולי

200 גרם גבינת קשקבל

לבלילה:

150 מ"ל בירה

200 גר' קמח בהיר

2 חלבוני ביצה

כף דבש

כפית גדושה של אבקת אפייה

חצי כפית מלח

שמן זית לטיגון עמוק

מתכון מאת:
מתוך: תוספות

מחלקים את ראשי הכרובית והברוקולי לפרחים. דוחפים בבסיס כל פרח גוש קטן של גבינת קשקבל ודוחפים אותו פנימה. מכינים את הבלילה ע"י ערבוב הקמח עם אבקת האפייה והמלח וערבוב החומרים הרטובים ואח"כ איחודם.

מצפים את פרחי הכרובית בבלילה ומטגנים בשמן הזית שחיממתם במחבת עמוקה לטמפ' של 180 מעלות מגישים מייד עם מלח דק מלמעלה ועלי נענע.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.