חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

כרובית וברוקולי בבלילת בירה

ראש כרובית

ראש ברוקולי

200 גרם גבינת קשקבל

לבלילה:

150 מ"ל בירה

200 גר' קמח בהיר

2 חלבוני ביצה

כף דבש

כפית גדושה של אבקת אפייה

חצי כפית מלח

שמן זית לטיגון עמוק

מתכון מאת:
מתוך: תוספות

מחלקים את ראשי הכרובית והברוקולי לפרחים. דוחפים בבסיס כל פרח גוש קטן של גבינת קשקבל ודוחפים אותו פנימה. מכינים את הבלילה ע"י ערבוב הקמח עם אבקת האפייה והמלח וערבוב החומרים הרטובים ואח"כ איחודם.

מצפים את פרחי הכרובית בבלילה ומטגנים בשמן הזית שחיממתם במחבת עמוקה לטמפ' של 180 מעלות מגישים מייד עם מלח דק מלמעלה ועלי נענע.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017