חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טאבולה בורגול עם טוויסט בוטנים קלויים

כוס בורגול דק

2 כוסות פטרוזיליה קצוצה דק

2 כוסות בצל ירוק קצוץ דק

כוס אורוגולה קצוצה דק

כוס בוטנים קלויים קצוצים דק

2-3 לימונים סחוטים

מלח ים גס

2 עגבניות בשלות

קורט קינמון

פלפל לבן גרוס טרי

רבע כוס שמן זית

מתכון מאת:

משרים את הבורגול מס' דק' במים חמים עד שיספוג את המים ויתרכך. קוצצים יחד את כל העלים. מערבבים את הבורגול יחד עם העלים ומתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל וקינמון. סוחטים פנימה את זרעי העגבניות. טועמים ותקנים תיבול אם צריך. מוסיפים שמן זית ובוטנים קלויים, ומגישים כסלט למנה ראשונה או כתוספת.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017