חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טאבולה בורגול עם טוויסט בוטנים קלויים

כוס בורגול דק

2 כוסות פטרוזיליה קצוצה דק

2 כוסות בצל ירוק קצוץ דק

כוס אורוגולה קצוצה דק

כוס בוטנים קלויים קצוצים דק

2-3 לימונים סחוטים

מלח ים גס

2 עגבניות בשלות

קורט קינמון

פלפל לבן גרוס טרי

רבע כוס שמן זית

מתכון מאת:

משרים את הבורגול מס' דק' במים חמים עד שיספוג את המים ויתרכך. קוצצים יחד את כל העלים. מערבבים את הבורגול יחד עם העלים ומתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל וקינמון. סוחטים פנימה את זרעי העגבניות. טועמים ותקנים תיבול אם צריך. מוסיפים שמן זית ובוטנים קלויים, ומגישים כסלט למנה ראשונה או כתוספת.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.