חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חרוסת עם תפוחים וג'ינג'ר

3 תפוחים זהובים קלופים ונקיים מחרצנים

40 גרם ג'ינג'ר קלוף

ציפורן וקינמון לפי הטעם

300 גרם תמרים

50 גרם שקדים קלויים

100 גרם אגוזי מלך קלויים

¼ כוס יין אדום

30 גרם סוכר

מתכון מאת:

במטחנת בשר טוחנים את התמרים, אגוזים, שקדים והג'ינג'ר לתוך קערה. 

מוסיפים תפוחי עץ מגוררים דק בפומפייה. מוסיפים ציפורן וקינמון לפי הטעם. 

מוסיפים סוכר ויין אדום ומערבבים. טועמים ובמידת הצורך מוסיפים סוכר.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017