חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חרוסת עם תפוחים וג'ינג'ר

3 תפוחים זהובים קלופים ונקיים מחרצנים

40 גרם ג'ינג'ר קלוף

ציפורן וקינמון לפי הטעם

300 גרם תמרים

50 גרם שקדים קלויים

100 גרם אגוזי מלך קלויים

¼ כוס יין אדום

30 גרם סוכר

מתכון מאת:

במטחנת בשר טוחנים את התמרים, אגוזים, שקדים והג'ינג'ר לתוך קערה. 

מוסיפים תפוחי עץ מגוררים דק בפומפייה. מוסיפים ציפורן וקינמון לפי הטעם. 

מוסיפים סוכר ויין אדום ומערבבים. טועמים ובמידת הצורך מוסיפים סוכר.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.