"ארז ואבי ביטון, היה תענוג קולינרי וחברתי. נהננו מכל רגע, מההשקעה, הלימוד והאוירה. בילוי..."
רון, חיפה

יצירת קשר

סדנאות הבישול נערכות בביתו של שף ארז קומרובסקי בגליל, במרחק כשעתיים נסיעה בלבד מתל אביב.

20.02.14

אל תהססו לפנות אלינו באמצעות הטופס או בטלפון: 03-9772929

ניתן ורצוי להירשם לסדנאות בישול (ללא התחייבות) באמצעות האתר.

בחרו סדנא > סמנו את התאריך האפשרי הרצוי > מלאו את פרטיכם ושלחו. 

אנחנו נחזור אליכם לסיום ההזמנה. 

 

הוראות נסיעה למתת

באמצעות כביש 6 (דרך נוחה ופשוטה, וגם הקצרה ביותר):

נוסעים בכביש 6 צפונה עד הסוף – למחלף עין תות וממשיכים לכיוון יקנעם.

בצומת יגור פונים ימינה וממשיכים ישר כל הזמן על כביש 70.

בצומת אחיהוד פונים שמאלה ומיד ימינה וממשיכים כל הזמן צפונה (לכיוון שלומי).

בהמשך כביש 70 מתחבר לכביש 899 (–עוקף שלומי), ממשיכים גם שם ישר
עד הפניה ימינה למתת לפי השילוט.

מפת הגעה לביתו של ארז מהכניסה למתת

הוראות הגעה (גוגל-מפות)

תגובות גולשים

10.

"ארז ואבי ביטון, היה תענוג קולינרי וחברתי. נהננו מכל רגע, מההשקעה, הלימוד והאוירה. בילוי מיוחד בנוף גלילי המומלץ למילוי מצברים ובטן. תודה מיוחדת לשף אבי ביטון שלימד , הכין ושיתף בחינניות ובמקצועיות. היה נהדר ונשוב במהרה."

— רון, חיפה | 17.03.15 16:37
9.

"ארז שלום רציתי להודות לך על יום מהנה בסדנה בה השתתפנו ביום חמישי האחרון 1/1. נדיבותך ואדיבותך לכל אחד מהמשתתפים כאילו הוא היה לבד בסדנה. איכות האוכל הכנתו והסבר תוך דגש על הפרטים הקטנים טיפים להכנה והשפע הרב. לא נשכח את היינות המעולים(שאגב רפי לא הפסיק לשתות עד שנפל לפני שסיימת את המנה האחרונה.) ההגעה למקום בדרך גלילית מדהימה . נהנו מכל רגע תודה על חוויה מיוחדת זו :דניז ורפי אלעזר"

— דניז ורפי אלעזר, חיפה | 02.01.15 16:20
8.

"הייתי בסדנה וכתבתי על זה בבלוג שלי. היה מדהים. http://wp.me/p3T4Vk-r2"

— צופית, ראשון לציון | 31.12.14 22:43
7.

"שלום, בתאריך 30.10.14 השתתפתי בסדנת בשרים. הבית והכניסה המרהיבה, הנוף מהמרפסת, האירוח של ארז והצוות היה מעולה, אדיב ומחויך, ארוחת הבוקר טעימה, שונה ומיוחדת, סיור תבלינים בגינה הנפלאה, הסבנו לשולחנות וכמה אוכל, בשרים שונים וכיצד לטפל בהם, הסברים מלומדים ואת הכל מלווה יין משובח ואיכותי, ללא הפסקה, שכידוע: "יין ישמח לבב אנוש". לסיום שתיה חמה, עוגה חמה והרבה אנשים שמחים, צוחקים ונהנים. תודה לכולם על חוויה נהדרת ומומלצת ביותר. בברכה, רמי."

— רם האס, רגבה | 31.10.14 18:19
6.

"השתתפתי בסדנת גבינות ושמרים..היה נעים טעים , מקסים ובמקום קסום. ארז פשוט מקסים עם חוש הומור ושף מעולה. היה כייף זהבה"

— זהבה, תל-אביב | 29.10.14 23:47
5.

"השתתפתי אתמול 4/9/2014 בסדנת פודיס נהדרת לרגל יום הולדתי - אליה נשלחתי ע"י ילדי המקסימים. החוויה הסטואית אליה אתה נקלע, עוטפת אותך מסביב , נכנסת אט אט לנימיך (עם כוס יין צלול) ומחברת אותך דרך החושים לטבע האדיר שמסביב, אל גינת התבלינים שאין לה סוף, אל האוכל המשובח עם הטויסטים המפתיעים ,אל האדם הפשוט והצנוע ארז (וצוות עוזריו), שמתחבר לכל הפסטורליה הזו ומשרה אוירה של נינוחות עם היינות הערבים שהוא טורח להטביע בהם את אורחיו ..(שתיתי קצת יותר מידי ושילמתי אח"כ בנוקאאוט רציני.....היה שווה"

— טלמור שרה, bvrhv | 05.09.14 13:32
4.

"ב30/10 השתתפתי בסדאנת גבינות ומאפים ,סדנא מדהימה אך מה שחשוב לציין את האווירה המדהימה לאורך כל הסדנא מעבר לקבלת כל הטיפים בסדנא יוצא לכם להכיר אדם מקסים עם חוש הומור ענק וכל האירוח ופשוט מושלם מה שבטוח שאחזור עוד פעמים רבות ולא לבד כדי לכם לנסות לא תתאכזבו ולך ארז תודה על כל הטיפים להתראות בקרוב ......."

— סימה אברהם, שפר | 02.11.13 08:02
3.

"אין עליך יא ארז. בפשטות, בחן, בשיתוף, בנדיבות ומעל הכל בחוכמת השילוב. ממליץ החום לכל מי שמעוניין לקחת פסק זמן מהמירוץ . ואולי בעצם, אותה נינוחות, היא המתכון המתכון הכי חשוב שלקחתי מהמפגש איתך. תודה. גדעון"

— גדעון, משגב | 16.09.13 09:27
2.

"ארז תודה לך על המתכונים הנפלאים. בזכותך אני התחלתי לאפות לחמים ואני פשוט רצה עם זה, הבצק תמיד בידיים שלי אני לא עוזבת את זה. האפייה וההתנסות במרקמי הבצק מרתקים אותי וגליתי שיש לי את הכשרון לזה. בכל אופן רציתי להודות לך על שעזרת לי לגלות את ייצר האפייה שבי. תודה רבה זיוה."

— זיוה, תל-אביב | 02.07.13 19:58
1.

"חגגתי, הגעתי בגפי, כולם היו מזוווגים, ואני עם עצמי. כוס היין הראשונה עשתה עבודה מצויינת, ארז מוליך את המשתתפים בין שיחי התבלין וחד חידות ארומטיות, חלק מהתשובות ידעתי, וחלק נכבד מהמשתתפים הפגין ידע בתורת הארומה. מתחם הסדנא מקסים בפשטותו ההדורה, ומצטיין בנקיונו. היין זורם כמים, יין מעולה, כוסות לא נותרו ריקות, ארז משוחח עם הקבוצה בנועם ובחן, שואל מתעניין מקשיב. אבל האוכל... מ ע ל ף! הכל מוקפד בטריות מטורפת! כל מנה מדלגת קלות מחבתות ענק לצלחות הגשה נאות, ככרות לחם מהבילות , חוזרת בקרוב"

— אסתי בן זקן, כפר ורדים | 15.09.12 20:04
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017